Het is het jaar 2044...

Het jaar is 2044. De mensheid leeft in een matrix van onderdrukking die is ingezet in het jaar 2020. Onbewust van de krachten die de wereld in hun greep houden, werkt Simon als hooggeplaatst ambtenaar binnen het ministerie van Waarheid in Den Haag.

Dan wordt hij ontvoerd door de verzetsbeweging en ontdekt de waarheid.

Wat voor krachten besturen de overheid achter de schermen?

Welke rol spelen buitenaardse beschavingen in de galactische oorlog waarin de mens speelbal is?

Wie houden de mensheid gevangen in steden en afgescheiden van zichzelf, en bovendien van de Bron van alles? Belangrijker nog: waarom? Welke beslissingen moet Simon nemen om de mensheid te bevrijden uit het duister?

2044: een droom, of een nachtmerrie?

2044 het mysterie van de vijfde dimensie

2044 is nu verkrijgbaar!

Wat als alles wat je denkt te weten, toch anders blijkt te zijn?

Over de auteur

2044 is de debuutroman van Robert Bridgeman.

Robert publiceerde zes non-fictieboeken en drie internetdocumentaires.

Hij bestudeert oude culturen, profetieën en geschriften die vertellen over het ontstaan van de mensheid en het ontvouwen van de Nieuwe Aarde.

Robert richtte Bridgeman Lichtwerkers Academie op en maakt zich sterk voor de shift van 3D naar 5D waar de mensheid zich in bevindt.

Hij woont met zijn gezin in het retraitecentrum Terra Nova, middenin het mysterieuze Katharenland aan de rand van de Franse Pyreneeën.

Robert zet zich actief in voor meer bewustzijn op de gevolgen van o.a. de bio-industrie, de onderdrukking van indianenvolken, wereldwijd kindermisbruik, erbarmelijke omstandigheden in vluchtelingenkampen en de toenemende onderdrukking van de mensheid. Ook geeft Robert lezingen en trainingen binnen grotere organisaties, banken en overheden om liefde en licht te brengen waar die het hardste nodig zijn.

Het mysterie van de vijfde dimensie

2044 is nu te bestellen voor 21,- euro
excl. verzendkosten

"Een schokkend verhaal waarvan je hoopt dat het niet waar is... maar vrees het ergste! Het helpt sowieso je bewustzijn enorm groeien. Robert bewijst weer eens een hele veelzijdige lichtwerker te zijn. En door de spanning verslind je de pagina’s zo snel mogelijk. Kleine waarschuwing: Na dit boek kun je nooit meer normaal naar een reptiel kijken 😉 Zonnegroet, Giel"
Giel Beelen 2044 testimonial
Giel Beelen
Radio DJ
‘Dit boek spat van de gedrevenheid; zowel in de missie als boodschap, als de drang om een terechte plek te veroveren in het schaarse clubje spirituele romanschrijvers. Ik zou zeggen; meer dan welkom!’
Geert Kimpen
Auteur, Uitgever & Inspirator
Het boek van Robert Bridgeman 2044, leest als een trein en is reuze spannend! Maar het is meer dan alleen een verhaal. Het is een spirituele reis waarin je begeleid wordt door inspirerende lichtwerkers. Robert heeft heel veel kennis vergaard over oude religies, culturen en tradities. Hij weet deze kennis te verweven in zijn verhaal zonder belerend te worden. Open je ogen en laat je verbazen: lees en doe 2044!
Yvonne toeset
Yvonne Toeset
Auteur & EFT Master trainer
de vlucht washing quote