Het boek 1984

Biografie Peter Toonen

Peter (1958), coach, inspirator, verteller en schrijver van negen boeken en vele artikelen vooral over de Maya kalenders, wil het onzichtbare zichtbaar maken in en om ons heen. Al meer dan twintig jaar verschijnen van hem regelmatig publicaties en columns en interviews met hem in diverse tijdschriften (o.a. Libelle, Elegance, De Telegraaf, de Volkskrant, NRC, Onkruid, Ode, Spiegelbeeld, ParaVisie) over deze en andere onderwerpen. Sinds enkele jaren kom je hem ook tegen in diverse podcasts op het Internet.
In 2007 heeft hij de opleiding Energetisch Coach opgezet, die later is omgedoopt tot de Bewustzijnscoach opleiding, waar hij tot voor kort hoofdtrainer was in Utrecht en Roosendaal. Momenteel geeft hij coaching sessies en regelmatig lezingen en verdiepingsdagen over zijn laatste boek ‘Opgesloten in een piramide’ en over contact maken met natuurwezens.

In 2003 won hij de Frontier Award voor zijn grensverleggende werk op het gebied van wetenschap en spiritualiteit. Via landelijke radio en tv (RTL, TROS, VARA, NOS, NRCV, KRO, etc.) werd hij bekend als ‘2012 deskundige’. Zijn motto is Hou het simpel. Maar ook: De enige werkelijke groei is die van bewustzijn.

Peters’ websites:
https://natuurlijketijdblog.wordpress.com/
en www.mayatijd.nl
en www.peter-toonen.nl