Kristal Initiatie

Biografie Ariëtte Loeffen

Ariëtte Love Loeffen is een pionier wiens missie het is om mensen, middels de kracht van Liefde, erin te ondersteunen voorbij illusies te gaan en de vrede in Het Hart te ervaren. Ze inspireert hen vrij te worden van beperkingen die hen ervan weerhouden hebben de Waarheid van zichZelf en de perfectie van het Leven te zien. Zodat mensen zich herinneren hoe het is om te zijn zoals ze in werkelijkheid Zijn en hun missie uitdragen.

Gedurende haar leven heeft Ariëtte vele initiaties en activaties ontvangen, waardoor ze nu in staat is zeer krachtig Lichtwerk te verrichten met hoge frequenties en energieën; zoals de Krystal (Christ-ALL) Licht Codes. Dit heeft een diepe impact op de levens van diegenen met wie ze werkt. Ariëtte heeft een sterke connectie met Isis, Maria Magdalena & Yeshua; zij draagt op haar eigenWijze bij aan het herstellen van ‘het Christus Bewustzijn’ op aarde.

Binnen HeartSoulutions biedt ze haar diensten (o.a. mentorship, activaties/initiaties, coaching/healing, spirituele reizen/retraites) zowel 1-op-1 als groepsgewijs aan, fysiek en online, in Nederland en in het buitenland.

Ariette love 2044