Tasten in het Duister

Door alles wat zich in deze ontmoetingen aandient bewust te ervaren en te omarmen heb ik mijn systeem getraind om mijn gevoeligheid optimaal te benutten en tegelijkertijd niets van wat ik ervaar vast te houden. Zo ben ik in de loop der jaren steeds meer beschikbaar geworden voor de diversiteit van het leven zelf. Voor mij is het alles inclusief: zowel de schaduwzijde als de lichte kant wil ik volledig integreren om een werkelijk compleet mens te zijn.

De afgelopen 25 jaar heb ik geïnvesteerd in het omarmen van het leven zelf. Ik gebruik bewust de tijd met mijzelf, de mensen die ik ontmoet en de plaatsen waar ik kom om uit te vinden waar ik kan verruimen, nog meer compassie kan zijn.

Deze beschikbaarheid is wat ik jou bied. Een energetische ruimte waarin spanning zich kan ontladen zodat energie in jou, je huis of je bedrijf vrijer kan stromen. Met deze ‘bandbreedte’ kan ik een enorme diversiteit aan energieën van mensen, ruimtes en situaties voelen en laten zijn. In de afgelopen jaren heb ik duizenden huizen en mensen energetisch gereinigd en daarmee is een schat aan ervaring gegroeid. Die helpt niet alleen om wat vast zit in beweging te zetten of wat chaotisch is weer rustig te maken. Door de vele vlieguren ben ik in staat om je uit te leggen hoe je dit zelf kunt doen en daarmee heb je een tool in handen om magisch en moeiteloos te leven.