De Doorbraak

Bekijk eerst deze video met uitleg over hoe een activatie werkt

De Doorbraak Activatie van Janosh

Biografie Janosh

Janosh laat zien dat het beste van jezelf niet is wat je aanleert, maar wat in je genen zit. Werkend als grafisch vormgever in de reclame en zonder enige ervaring op spiritueel vlak, komt hij in 2003 tot de ontdekking dat hij helderziend is. In een diepe meditatie wordt zijn potentieel geactiveerd, waarna Janosh van de ene op de andere dag in staat is om energieën waar te nemen. 

De mooiste waarnemingen zijn kleurrijke, geometrische hologrammen, die Janosh begint na te maken op zijn computer. Dit is zijn inwijding tot een leven als kunstenaar, waar Janosh met zijn creatieve talenten voor geboren lijkt te zijn. Synchroon met dit proces loopt de route naar de oorspronkelijke bron, namelijk het mysterieuze fenomeen van graancirkels. Tot zijn grote verbazing heeft Janosh een aantal formaties exact nagemaakt. 

De graancirkels zijn voor Janosh een uitnodiging om op onderzoek te gaan. Hij leert van alles over deze geometrische vormen, hoe ze grondig worden bestudeerd door wetenschappers en welke onverklaarbare eigenschappen suggereren dat graancirkels onmogelijk door mensen gemaakt kunnen zijn. Het zou hier gaan om een buitenaards verschijnsel, wat nog altijd niet bevestigd is omdat niemand overtuigend bewijs van de bron heeft. Dat komt omdat graancirkels van het ene op het andere moment lijken te ontstaan, met een complexe, geometrische vorm als enige spoor van de maker.

De graancirkels zijn voor Janosh maar een deel van het verhaal achter zijn kunst. De reden dat hij dezelfde beelden ziet, is omdat de geometrische formaties gecreëerd worden door zijn galactische familie, de Arcturianen. Een van hen stelt zich voor als Saïe, een multidimensionaal lichtwezen dat op telepathische wijze communiceert. In gesprek met Saïe ontdekt Janosh dat de mensheid onderweg is naar een groots, kosmisch keerpunt, dat in 2012 zal plaatsvinden. Dan verandert de energie op aarde en zullen we voorbereid worden om terug te keren naar de Bron. Het is de start van een omkerend proces: van de afgescheidenheid die we als individuen ervaren terug naar de eenheid die we gezamenlijk zijn.

De geometrische beelden die Janosh doorkrijgt van de Arcturianen zijn in werkelijkheid ‘codes’. Ze geven ons toegang tot ons onderbewustzijn en daarmee tot ons ware potentieel. Bepaalde delen in ons DNA die door de evolutie heen beschadigd en/of ondergesneeuwd zijn geraakt, kunnen we met de codes herstellen of heractiveren. Janosh krijgt hier van de Arcturianen specifieke instructies voor, met de opdracht om zijn kunst zó te presenteren dat het werkt voor iedereen. Het resulteert in een uniek multimediaconcept dat Janosh een ‘activatie’ noemt. In dit visuele spektakel worden de codes laag voor laag opgebouwd, onder begeleiding van speciale geluidsfrequenties die helpen de informatie diep te laten doordringen in het onderbewustzijn.

Vijftien jaar later heeft Janosh ruim 140 codes ontworpen – elke code heeft een eigen frequentie – en reist hij de wereld over met zijn activaties. Hij heeft in meer dan 15 landen gepresenteerd en vele duizenden mensen mogen raken. In 2007 werd hij als eerste Nederlander verwelkomd op het hoofdkantoor van de Verenigde Naties in New York om een presentatie te geven, een eer die hem een jaar later opnieuw werd gegeven. Online spreekt Janosh maandelijks zo’n 3.000 mensen toe in een webinar, waarin hij live een activatie deelt. Verder heeft hij door de jaren heen verschillende boeken uitgebracht en kaarten ontworpen gebaseerd op zijn kunst, met interessante informatie over geometrie, graancirkels, oude beschavingen, de evolutie van de mens en andere verwante onderwerpen.

Janosh is naast digitaal kunstenaar ook een begaafd healer. Hij heeft duizenden privé-sessies gegeven, in binnen- en buitenland. Daarin werkt hij samen met zijn gidsen en past hij een eigen techniek toe om mensen versneld bij hun spirituele kern te brengen.