Annunaki tot Illumunati

Biografie Jaap Rameijer

Geboren en getogen in Utecht. Volgde het Stedelijk Gymnasium en raakte gefascineerd door de Griekse en Romeinse goden. Toen 15 jaar lang officier van de elektrotechnische dienst bij de Koninklijke Marine geweest, met grote interesse voor elektro-magnetische straling en radioactiviteit. In de avonduren rechten gestudeerd in Leiden en later bedrijfskunde in Delft. Dat gaf mij een mooie alfa en beta achtergrond en leerde mij causale verbanden te ontdekken en logisch te redeneren. 10 jaar bij Fokker gewerkt, de laatste jaren als programma manager van de NH-90 helicopter, vol geavanceerde technologie, waaronder Artificial Intelligence. Toen diverse directiefuncties bekleed onder meer als directeur van een ziekenfonds, directeur van een Vereniging van psygiatrische ziekenhuizen, enkele interim management jobs, lid van het College van Bestuur van de Haagse Hogeschool en directeur van ROC Oost Nederland.

Ik heb altijd een brede belangstelling gehad en heel veel gelezen. In 1995 zijn mijn vrouw en ik voor het eerst naar Rennes-le-Chateau in Zuid-Frankrijk gegaan. Dat plaatsje ging in ons bloed zitten. Daar kochten wij in 1999 het domaine ‘Les Labadous’. Hier hebben we 17 jaar lang veel vrienden en veel spirituele groepen ontvangen en rondgeleid. Ik deed altijd mee met al hun sessies. Ben veel op reis geweest naar spirituele plekken met bijzondere energiën in Indonesië, Thailand, Cambodia, Egypte, Jordanië, Ethiopië, Mexico en Peru en in zowat alle landen van Europa. Ik schreef op Les Labadous 10 boeken, ondermeer over Rennes-le-Château, Maria Magdalena, Glastonbury en Orbs. In 2015, in pais en vree, gescheiden. In 2016 werd Les Labdous verkocht en keerde ik terug naar Nederland. Daar heb ik in Exmorra (dat ligt tussen Bolsward en Makkum) een oud grutterswinkeltje gekocht, een rijksmonument en dit grondig gerenoveerd. Hier schreef ik mijn elfde boek “Van Anunnaki tot Illuminati, van slaaf tot slaaf”, een boek dat gezien kan worden als een opmaak voor de huidige pandemie. Daar heb ik diverse lezingen over gegeven.