"Inspireren brengt creëren naar het oppervlak"

Video's

Spiritueel leven kent veel aspecten en dimensies. In deze video’s neem ik je graag mee in de verschillende onderdelen. Van het ontstaan van de mensheid tot de Source, meditatie, reïncarnatie, 5D en Zielsmissie.

Zodat je een zo volledig mogelijk beeld krijgt van de mogelijkheden in je spirituele ontwikkeling.

Blogartikelen

Spiritueel leven heeft een kenniscomponent en een ervaringscomponent. Hoe pas je je spirituele ontwikkeling toe in het dagelijks leven? Wat gebeurt er in de wereld en hoe zou je daar mee om kunnen gaan? En welk pad bewandel ik zelf ter inspiratie voor jou.

"Je bent een spiritueel wezen in de tijdelijke verschijningsvorm van een mens"​

Podcasts

Spiritueel leven kent veel aspecten en dimensies. In deze podcasts neem ik je, samen met mijn vrienden en leraren, of alleen, graag mee in de verschillende onderdelen. Van het ontstaan van de mensheid tot de Source, meditatie, reïncarnatie, 5D en Zielsmissie.

Zodat je een zo volledig mogelijk beeld krijgt van de mogelijkheden in je spirituele ontwikkeling.

Meditaties

Meditatie is een belangrijke voorwaarde voor Spiritueel leven. Mijn pad als meditatieleraar ging langs verschillende leraren en meesters in Nederland, U.S.A., Thailand, India, Vietnam en Nepal.

Deze begeleide meditaties geven je de mogelijkheid verschillende vormen te beoefenen zoals Vipassana meditatie, Metta meditatie en geleide meditatie.

"Open je hart en de wereld opent zich voor jou"​

Documentaires

In deze tijd van veranderend bewustzijn is het belangrijk dat we ons bewust worden van onderwerpen waar de trilling nog laag is. Als de mensheid de 5e dimensie wil ervaren is het van belang dat Lage trillingsvelden als de bio- industrie, de onderdrukking van indianen & Tibetanen, kindermisbruik, natuurvernietiging en vluchtelingenproblematiek inzichtelijk worden, zodat ze getransformeerd kunnen worden en oplossen. Om deze reden maakt ik internetdocumentaires. Daarbij maak ik documentaires over spirituele ontwikkeling, de toepassing daarvan en mystiek.