Mini documentaires

EEN VOORSPELLING DIE UIT LIJKT TE KOMEN

Lieve waarheidszoeker,

Weer een voorspelling die uit lijkt te koen. De EU heeft aangekondigd dat ze wil inzetten op de ontwikkeling en productie van microchips. Wat nu als dit alles te maken heeft met een hele oude spirituele voorspelling? Met deze chips kun je iets heel interessants doen namelijk…. Iets wat al meer dan 2000 jaar bekend is dat er gaat gebeuren. Slecht nieuws? Nee….. het beste nieuws ooit. Ik maakte deze video voor je!

DE KRACHTEN ACHTER HET ROMEINSE RIJK

In deze mini-documentaire neemt Robert Bridgeman je mee van het Romeinse Rijk, via de Katholieke kerk naar de oorlogen van nu zodat je een dieper inzicht krijgt in de kracht die achter de schermen het lijden van de mensheid in stand probeert te houden voor zijn eigen bestaansrecht. De belangrijkste taak voor deze kracht is het onderdrukken van de oorspronkelijke boodschap van liefde en vrede die door Jeshua gebracht werd rond het jaar 0. Als alle mensen deze boodschap zouden leren kennen, en daardoor de werkelijkheid zouden doorzien, dan zou de Nieuwe Aarde al een feit zijn. Deze online minidocu is gemaakt om je te inspireren. 

Pranic Essence Retreat op Terra Nova Center

Robert deelt zijn ervaringen van de Pranic Essence Retreat van Brahman Menor waaraan hij heeft deelgenomen. De retraite vond plaats op zijn eigen retraitecentrum Terra Nova in Zuid Frankrijk.

De Katharen

Het mysterie van Rennes Le Chateau

Op een klein uurtje rijden van Terra Nova Center ligt het charmante plaatsje Rennes-Le-Château bovenop een heuvel. Wellicht ken je het dorpje uit de inspiratie voor het boek ‘The Da Vinci Code’ van Dan Brown of uit een van de boeken die erover geschreven is. Het geheim dat hier werd ontdekt is enorm belangrijk voor ons en de tijd waar we in leven. Als het uitkomt wordt alles anders… Graag neem ik je mee naar het mysterieuze dorp. Niet alleen om Rennes-Le-Château te leren kennen, maar vooral om het geheim te doorgronden. Een geheim dat ieder mens op aarde zou moeten kennen…

De val van de Montségur

In het jaar 1244 werd het laatste kasteel van de Katharen in Zuid-Frankrijk vernietigd door het Franse inquisitie leger. 150 soldaten wisten tien maanden een leger van 10.000 Fransen af te houden, tot ze zich over moesten geven. Met de brandstapel als gevolg…

Vanaf de Montségur

Vandaag is de herdenking van de dag waarop Katharen, voornamelijk priesters en priesteressen die geloofden in God van de liefde, naar de brandstapel werden geleid. Op 16 maart 1244 liepen zij de gewissedood tegemoet omdat zij geloofden in de liefde.

Opzoek naar de laatste Kathaar

Vandaag gaat Robert opzoek naar het huis van de laatste Kathaar. Onderzoekend als Robert is klimt hij over een muurtje om zo dichtbij mogelijk te komen. 

San Mateo

San Mateo is een klein Spaans plaatsje niet zo ver van de Middelandse Zee. Waar zich een bijzonder tafereel heeft afgespeeld. Robert onderzoekt voor zijn boek wat zich hier heeft afgespeeld. 

Piramides in Bosnië

Janosh en Robert bij de Piramide van de Zon

Vanaf de top van de Piramide van de Zon!

Janosh en Robert bij de Piramide van de Maan

De piramide van de Maan! Zijn deze piramides echt? We zijn hier om te onderzoeken en onze mening erover te vormen. 

In de tunnels van Bosnië

Robert filmt in de 1 van de tunnels van Bosnië. 

Onderweg naar Bosnië naar de piramides van Visoko

Via Italië, door Slovenië nu Kroatië en dan de EU uit Bosnië Herzegovina in. Nog vijf uurtjes rijden en dan komen we aan bij Charlotte Korbee in Visoko. De piramides die in 2005 gevonden werden bij het dorp Visoko zijn volgens de vinders meer dan 30.000 jaar oud. Energetische kracht plaatsen met een hele bijzondere trilling. De gevestigde wetenschappelijke orde diskwalificeert de vondst echter en zegt dat het een natuurverschijnsel is.

Retraites Terra Nova

Transformatie Retraite Pre-Exclusive

Eigenlijk zijn er maar een paar woorden die deze ervaring kunnen beschrijven. Woorden als magie, liefde en transformatie… De deelnemers kunnen het het beste zelf verwoorden. Hoe is een retraite op Terra Nova?

Exclusive Transformatie Retraite - alleen voor vrouwen

Het is tijd om de eigenheid van wie jij bent als vrouw terug te nemen en opnieuw te ontdekken. Terug te keren naar balans en evenwicht op het gebied van jouw innerlijke mannelijke energie en jouw innerlijke vrouwelijke energie. Gaan doorzien en voelen hoe jouw Vrouwelijke Kracht zich manifesteert én hoe deze te gaan ervaren, shiften en helen op de meest optimale manier voor jou.

Transformatie Bergretraite

In een week tijd ervaar je de pracht van het Zuid-Franse Pyreneeëngebergte. Je loopt door de weelderige natuur en geniet van prachtige vergezichten. En dat is niet alles. Denk maar aan zwemmen in een bergmeer, afdalen in Katharengrotten, samen rond het vuur.

Transformatie Coach Opleiding Groep

Binnen de Bridgeman Academy leiden wij Transformatie Coaches op. In de opleiding komen de coaches naar Terra Nova, om zich hier een week lang ter verrijken. Dit is een compilatie van Blok 4. Trots!