Wil jij online de diepte in?

Robert ontwikkelde deze onlinetrainingen om je de mogelijkheid te geven laagdrempelig stap voor stap je spirituele proces te doorlopen. Door een uitgebalanceerde combinatie van theorie, ervaringen en oefeningen leer je niet alleen mentaal, maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. Tevens vind je hier onlinetrainingen van een aantal van Roberts vrienden als Aymeric Blanc en Rianne Manten. De trainingen worden via Bridgeman aangeboden.

Start vandaag met lichter leven (Nu voor €29,00 1 jaar toegang)

Om je te helpen een licht(er) leven te leiden, bieden we je een online lichter leven summit aan.

Je ontvangt toegang tot 15 video’s waarin iedere keer een inspirerende lichtwerker jou vertelt wat lichter leven voor hem of haar inhoudt en hoe het pad ernaartoe geplaveid is.

BASIS 10 daagse online challenge (€24,99)

Hoe spiritueel leef jij? Keuzes, de hele dag door. Maakt het jou ook knettergek?

  • Dagelijks talloze beslissingen
  • ’s avonds niet kunnen slapen
  • Constant blijven piekeren.
  • Luisteren naar je verstand of je gevoel.
  • Je afvragen: ‘wat wil ik nou?

Training van 6 maanden (nu €59,- ipv €149,-)

Spiritueel leven met beide benen op de grond
Ontwikkel in deze ONLINE training zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Volg de training nu voor het speciale tarief van €49,00 in plaats van €119,00. Je kunt direct starten! Je ontvangt gelijk als extra cadeau de 4-weekse meditatietraining!

Atlas Healing door Aymeric Blanc (€99,- ipv €210,-)

Robert Bridgeman en Aymeric Blanc wonen en werken beide in Frankrijk als spiritueel leraar. Sommigen van jullie hebben hem reeds kunnen ontmoeten tijdens een retraite op Terra Nova of het Breakthrough event. Hij begeleidt Robert regelmatig muzikaal tijdens Sjamanic Breathing sessies met prachtige sound healings.
In deze unieke online training neemt Aymeric jullie mee in het energetisch en fysiek herbalanceren van een specifiek aantal nekwervels, de atlas.

Inside Out Jongerenprogramma (€395,00)

Voor het INSIDE OUT Jongerenprogramma heeft de Bridgeman Foundation een online programma Ik Leer Leven ontwikkeld, speciaal voor jongeren van 16-24 jaar die vastlopen in het dagelijkse leven. We starten op 13 mei met de eerste groep (maximaal 10 jongeren).