Wil jij online de diepte in?

Robert ontwikkelde deze onlinetrainingen om je de mogelijkheid te geven laagdrempelig stap voor stap je spirituele proces te doorlopen. Door een uitgebalanceerde combinatie van theorie, ervaringen en oefeningen leer je niet alleen mentaal, maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. Tevens vind je hier onlinetrainingen van een aantal van Roberts vrienden als Aymeric Blanc en Rianne Manten. De trainingen worden via Bridgeman aangeboden.

Online Meditatiecursus “Het Licht in jezelf”

Hoe vaak ben jij al enthousiast begonnen met mediteren, om er na een paar weken achter te komen dat je dagelijkse meditatie naar de achtergrond verdwijnt? Hoe komt dat toch? Je weet dat het je meer ontspanning en energie brengt. Je weet dat meditatie je concentratievermogen verhoogt en je stresslevel verlaagt. Waarom is het lastig om het vol te houden?

Veel meditatiecursussen leggen je de beginstappen uit van mediteren en waarom dit goed voor je is. Maar daar blijft het vaak bij. Het doel is vervolgens dat je al mediterend bij de Bron in jezelf komt. Maar als dat jou niet lukt is de kans groot dat je afhaakt voordat je goed en wel begonnen bent.

Wat als je bij de Bron begint en van daaruit mediteert? Wat als je deze vreugde, liefde en vrede van de Bron in jezelf bij de eerste meditatie al ervaart? Dat is toch een enorme motivatie om je verder te verdiepen in jouw meditatieproces?

Online Kennistraining Transformatief Coachen 

Heb jij al ervaring met holistisch transformeren? Heb je meegemaakt welke fantastische effecten transformatie op je heeft? En wil je leren om zelf tot de kern te komen van je blokkerende overtuigingen? Leren om zelf je eigen blokkades te ontwortelen?

Of ben je een coach, healer of psycholoog (praktiserend of in opleiding)? Merk je dat je er (soms) moeite mee hebt om tot de kern van de issues van je cliënten te komen?

In beide gevallen is deze kennistraining Transformatief Coachen Online bij uitstek geschikt voor jou. Om jezelf te leren transformeren. Of om te ontdekken of jij de opleiding tot transformatief coach wil volgen en carriérematig aan de slag wilt met de materie (je kunt de materie alleen toepassen op cliënten na onder begeleiding van ervaren transformatief coaches in de fysieke opleiding te hebben geoefend).

Online zelfhelingsmodules | Trauma Talks

Je mediteert. Je beoefent yoga. Je bent hard op weg op je spirituele pad, maar toch… Toch keert elke keer dat ene patroon terug.

Naar aanleiding van de gesprekken tussen Robert en Giel heeft Robert een unieke zelfhelingsmodule ontworpen, waarmee jij het trauma in jezelf heelt. Het zijn vier krachtige protocollen, gericht op specifiek:

– Je innerlijk kind
– De relatie met je ouders
– Vorige levens
– En ervaren wie je in essentie bent

Ben je er klaar voor? Geef jezelf dan nu de Zelfhelingsmodule cadeau en heel dat trauma voor eens en voor altijd.

Online Manifesteren vanuit je Hart

Je kent het misschien wel. Je maakt plannen en je bent reuze enthousiast. Alleen na een maand of misschien twee raak je de ‘drive’ kwijt. Hoe komt dit toch?

Het kan ermee te maken hebben dat de doelen die je stelt voor jezelf vanuit je (lagere) ego komen. Je wilt ze met je mind, maar ze zijn misschien helemaal niet bedoeld voor jou. Stel je eens voor dat er diepere missies en verlangens in jou aanwezig zijn? En stel je eens voor dat je dié zou kunnen ontdekken en manifesteren. Wat zou dat doen met de kwaliteit van je leven?

 

BASIS 10 daagse online challenge (€24,99)

Hoe spiritueel leef jij? Keuzes, de hele dag door. Maakt het jou ook knettergek?

  • Dagelijks talloze beslissingen
  • ’s avonds niet kunnen slapen
  • Constant blijven piekeren.
  • Luisteren naar je verstand of je gevoel.
  • Je afvragen: ‘wat wil ik nou?

Training van 6 maanden (nu €59,- ipv €149,-)

Spiritueel leven met beide benen op de grond
Ontwikkel in deze ONLINE training zo’n diep en omvattend bewustzijn dat je echt LEEFT vanuit verbinding met je ziel!

Volg de training nu voor het speciale tarief van €59,00 in plaats van €119,00. Je kunt direct starten! Je ontvangt gelijk als extra cadeau de 4-weekse meditatietraining!

Holy Grail Online (€55,-)

Een geheim, zo oud als de mensheid, zit verstopt in ons hart. Alleen zij die de reis naar binnen durven maken, zullen ontdekken wat niet buiten onszelf te vinden is: de essentie van ons bestaan. De Heilige graal in jezelf.

Janosh en Robert Bridgeman nemen je samen -online- mee op reis naar de Heilige Graal in jezelf. Vier weken vol healing, meditaties, activaties en initiaties. Ontdek hoe Heilige Geometrie je optilt en jouw leven verandert, als je het omarmt zoals onze voorouders dat deden. In oude culturen werd deze universele ‘taal’ gebruikt voor diverse rituelen en inwijdingen. Waarom? Achter de Heilige Geometrie gaat het geheim van de schepping schuil. Heilige Geometrie brengt ons in contact met wie we werkelijk zijn.

Laat je gedurende de vier online sessies inspireren door de unieke combinatie van Janosh en Robert. Ervaar de geometrische ‘DNA-codes’ van Janosh, diep doordringend in het onderbewustzijn. Leer hoe jij kunt bijdragen aan je eigen evolutieproces en hoe je (via actieve meditatie) in contact komt met jouw ‘Heilige Graal’. Laat je raken door de diepe transformatiesessies van Robert, waarbij karmische wonden en oud zeer oplossen en transmuteren in liefde.