Wil je jezelf specialiseren in transformatie en healing?

Zoek je als lichtwerker mogelijkheden je te verdiepen en te specialiseren in transformatie en healing? Bridgeman Lichtwerkers Academie werd in 2012 opgericht om je hierbij te ondersteunen. De academie biedt verschillende opleidingen zoals de Transformatie coach opleiding van Robert Bridgeman, de Mystery School van Dr. Altazar Rossiter en trainingen op het gebied van intimiteit en seksualiteit van Rianne Manten. Opleidingen voor beginnende transformatie coaches, therapeuten en healers en opleidingen voor ervaren lichtwerkers.

Bridgeman Lichtwerkersacademie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. De organisatie biedt een plek waar eenieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen. Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te zijn’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee jij geboren bent.

Alle opleidingen en trainingen vind je hier: www.bridgeman.nl

Transformatiecoach Opleiding

Wat betekent coachen nu eigenlijk in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe werk je als coach systematisch zonder je intuïtie in de steek te laten? En belangrijker nog; hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Wil jij professioneel mensen coachen en ben je op zoek naar een ander soort opleiding waarbij je jouw eigen talenten en passie kan combineren en inzetten, dan is deze opleiding voor jou!

Training Transformatiecoach Online

Ben jij een coach en zou je jouw cliënten graag holistisch willen kunnen benaderen? Problemen kunnen ontwortelen bij de oorsprong, fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel?

Vind je het lastig om een bron te vinden van de issues van je cliënten?
Zou je in één sessie een doorbraak willen realiseren? Volg dan deze unieke online training Transformatief Coachen.

MBE Meditatietrainersopleiding

De trainer opleiding voor mindfulness based emotional intelligence voor professionals binnen organisaties. Een unieke opleiding met een unieke aanpak. In 10 maanden word je klaargestoomd om als trainer het verschil te maken in het ontginnen van het menselijk potentieel binnen organisaties. En om dat goed te doen dagen we je in deze 10 maanden volop uit ook jouw eigen potentieel (verder) te ontplooien