Wil je jezelf specialiseren in transformatie en healing?

Zoek je als lichtwerker mogelijkheden je te verdiepen en te specialiseren in transformatie en healing? De Bridgeman  Academie werd in 2012 opgericht om je hierbij te ondersteunen. De academie biedt verschillende opleidingen zoals de Transformatie coach opleiding van Robert Bridgeman, Mystery School van Dr. Altazar Rossiter en trainingen op het gebied van intimiteit en seksualiteit van Rianne Manten. Opleidingen voor beginnende transformatie coaches, therapeuten en healers en opleidingen voor ervaren lichtwerkers.

Bridgeman academie is een bewustzijnsorganisatie en heeft als doel zoveel mogelijk mensen te faciliteren in persoonlijke ontwikkeling. De organisatie biedt een plek waar eenieder leert om vanuit een hoog zelfbewustzijn zichzelf te managen op alle bestaanslagen. Onze opleidingen, trainingen en cursussen helpen je de ‘meest authentieke versie van jezelf te zijn’ en het potentieel te ontwikkelen waarmee jij geboren bent.

Alle opleidingen en trainingen vind je hier: www.bridgeman.nl

Transformatiecoach Opleiding

Wat betekent coachen nu eigenlijk in deze tijd van groeiend bewustzijn? Hoe werk je als coach systematisch zonder je intuïtie in de steek te laten? En belangrijker nog; hoe help je je cliënt op een duurzame manier te transformeren naar zijn of haar authentieke zelf? Wil jij professioneel mensen coachen en ben je op zoek naar een ander soort opleiding waarbij je jouw eigen talenten en passie kan combineren en inzetten, dan is deze opleiding voor jou!

Online Kennistraining Transformatief Coachen 

Heb jij al ervaring met holistisch transformeren? Heb je meegemaakt welke fantastische effecten transformatie op je heeft? En wil je leren om zelf tot de kern te komen van je blokkerende overtuigingen? Leren om zelf je eigen blokkades te ontwortelen?

Of ben je een coach, healer of psycholoog (praktiserend of in opleiding)? Merk je dat je er (soms) moeite mee hebt om tot de kern van de issues van je cliënten te komen?

In beide gevallen is deze kennistraining Transformatief Coachen Online bij uitstek geschikt voor jou. Om jezelf te leren transformeren. Of om te ontdekken of jij de opleiding tot transformatief coach wil volgen en carriérematig aan de slag wilt met de materie (je kunt de materie alleen toepassen op cliënten na onder begeleiding van ervaren transformatief coaches in de fysieke opleiding te hebben geoefend).