Spirituele avonturier

Daar herken ik mezelf in...

De afgelopen jaren, levend op Terra Nova Center, ben ik totaal veranderd. En toch ben ik meer mezelf geworden dan ooit tevoren. Zacht, kwetsbaar, creatief, liefdevol, intens en dicht bij mezelf. Mijn leven en werk draaien om een liefdevolle verbinding met de Bron. Om transformatie, verbinding en spirituele ontwikkeling. Om van daaruit zoveel mogelijk mensen, dieren en andere wezens te helpen. In dienst van de Bron en Moeder Aarde.

Waarom mysticus?

Mystiek (van het Griekse μυστικός, mystikos, 'geheimzinnig') betreft het hartstochtelijk streven naar een persoonlijke vereniging van de ziel met de Universele Bron.

Dat is de essentie van mijn bestaan. De term mystiek verwijst ook naar de achterliggende leer over kennis en persoonlijke ervaringen van toestanden van bewustzijn voorbij de normale menselijke perceptie. In mijn werk als healer help ik mensen hun verbinding met de Bron terug te vinden. Belangrijke elementen zijn witte magie, voorouderheling, reïncarnatietherapie, Multi dimensionaliteit, innerlijke alchemie, Christusbewustzijn, het Heilige Vrouwelijke, Moeder Aarde, entiteiten, demonen en lichtwezens.

Ik zal nooit beweren dat ik verlicht ben. Eerder work in progress , maar elke dag voel ik de verbinding met het AL sterker en nemen mijn spirituele krachten toe.

Over Robert Bridgeman

"Waarom mysticus?  Mystiek (van het Griekse μυστικός, mystikos, 'geheimzinnig') betreft het hartstochtelijk streven naar een persoonlijke vereniging van de ziel met de Universele Bron."

Biografie Robert

Robert Bridgeman is auteur, Transformatiecoach, Columnist, Coachopleider en Co-founder van de Bridgeman Academy.

Hij onderzoekt sinds 2008 traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme. 

Hij mediteerde bij meditatie meesters in kloosters en centra in India, Vietnam, Nepal en Thailand. En leerde bij indianenvolkeren uit Noord-Amerika. Dertien jaar was hij in de leer bij verschillende sjamanen, mediums en healers. Anderhalf jaar studeerde hij bij een energiegenezer in Thailand en 13 jaar bij diverse leraren zoals zijn Kabbalah leraar Koos Ris, zijn Boeddhistisch meditatieleraar Dingeman Boot en bij de Engelse Transformatie leraar Altazar Rossiter. Hij specialiseerde zich bovendien in EFT, regressie en reïncarnatie therapie, trance, ademtechnieken, meditatie en talloze andere moderne transformatiemethoden. Daarnaast verdiepte hij zich in de Advaita Vedanta (non-dualisme), sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, de Gnosis en talloze andere stromingen. 

Robert combineert deze duizenden jaren oude tradities met moderne wetenschap en directe informatie uit de Bron. Altijd met beide benen op de grond. 

Hij studeerde een jaar in San Francisco bij een joint venture van Google en Stanford University waar hij de meest moderne hersenwetenschap onderzocht en volgde colleges bij diverse bekende wetenschappers. Ook verdiepte hij zich in kwantumfysica. 

Na een jaar bij Iceman Wim Hof in de leer geweest te zijn, stond hij met de Iceman op de Kilimanjaro in Tanzania, gekleed in slechts een korte broek bij -20 graden Celsius. Robert is regressie- en reïncarnatietherapeut en energiegenezer. Inmiddels leidde Robert 400 Transformatie Coaches op in zijn Bridgeman Methode vanuit de Bridgeman Academy. Ook zijn via deze onderneming meer dan 150 meditatietrainers opgeleid. 

Robert heeft vele transformatieretraites gegeven vanuit het transformatiecentrum TERRA NOVA CENTER aan de voet van de (Zuid-) Franse Pyreneeën, midden in het mystieke Katharenland. Daar woonde hij 5 jaar met zijn vrouw Monique, zijn drie zoons Ché Zen, Luca en Rafa en het team. Hij is dol op hiken in de bergen, kruipen in de grotten, schrijven, zijn gezin, hun hond Nova, buiten leven, yoga, mediteren, documentaires maken, contact met buitenaardse beschavingen, compleet denken, het onderzoeken van de geschiedenis van de mensheid, innerlijke alchemie, de shift naar de 5e dimensie, ceremonies, reizen, vogels kijken, sport, zelfverdediging, fysieke uitdagingen en boogschieten. 

Vanuit Robert’s stichting Bridgeman Foundation worden hands on projecten georganiseerd die bijdragen aan een wereld in harmonie. Robert is een multi- TEDX spreker en sprak en trainde wereldwijd bij organisaties als Google, KLM, SAP, PepsiCo, RTL, NOS, ING Bank, Rabobank en Engie. Hij publiceerde zes non-fictie boeken over spirituele ontwikkeling en een eerste roman 2044: Het mysterie van de vijfde dimensie. Ook maakte hij drie internet documentaires die zijn missie ondersteunen. 

Een persoonlijke note van Robert

Ik hoop dat je bovenstaande niet ziet als borstklopperij. Ik probeer me open en kwetsbaar op te stellen. Zie het maar als mijn coming out… Feedback en suggesties zijn bijzonder welkom.

Ik deel het zodat ik er vanuit bescheidenheid helemaal in kan staan. Dit is het pad dat ik de afgelopen 12 jaar mocht lopen. Mijn streven is een bijdragen aan een wereld in harmonie. Een mensheid zonder lijden en vrede op aarde voor alle wezens.

Graag deel ik mijn verhaal

Lees hier mijn laatste publicaties