Transformatie Retraites

Waar loop je tegen aan? Sabotage mechanismen? Niet weten wat je wilt in het leven? Oude pijn? Of wil je jezelf graag beter leren kennen en verder de diepte in? Nu is er de mogelijkheid een week lang flink aan jezelf te werken. We zorgen voor een collectieve trilling die sky high is. Je stapt zo de vijfde dimensie binnen. In deze energie werk je met beproefde methoden aan het transformeren van fysieke, emotionele, mentale en spirituele conditioneringen. Elke dag meditatie en beweging, superlekker en gezond eten en diepe transformatieprocessen. Maar ook een supergezellige week met gelijkgestemde mensen. Ontspannen in de natuur, in een natuurmeer of bij de open haard. Er worden verschillende retraites aangeboden. Transformatieretraites, exclusieve transformatieretraites, retraites met collega teachers, meditatie retraites en meer. De exclusieve transformatieretraites worden gegeven door Robert en Birgit.

Bridgeman Academy Nederland is een symbool van de vrije wereld. Een krachtplek waar je veilig kunt ontwaken en groeien. We leven en werken in afstemming met de aarde, de natuur en de energie. Vanuit harmonie en zachtheid wordt je ruimte gegeven je bewustzijn te verruimen en te verdiepen, jezelf te transformeren en je leven te verlichten. Dat doen we met beide benen op de grond en zonder dat het te zweverig wordt.

De energie, de retraites en de mensen van Bridgeman Academy Nederland garanderen je een flinke stap in je ontwaakproces, als mens en als lichtwerker.

retraites robert bridgeman

Alles wat we doen bij Bridgeman Academy Nederland draagt bij aan de Nieuwe Aarde. Aan het nieuwe menselijk bewustzijn van liefde, wijsheid en compassie. Het Aquariustijdperk van geven en delen. Hier ontmoet je anderen die in hetzelfde proces zitten als jij. Hier maak je contact met de onzichtbare wereld en hier maak je bovenal contact met alle delen van jezelf. De lichtwerkers bij Bridgeman houden een beschermd veld van liefde waarbinnen jij helemaal mag zijn wie je bent. Wie je in werkelijkheid bent. Los van de identificatie met conditionering, authentiek en spiritueel en met beide benen op de grond.

Bridgeman Academy Nederland is de plek waar jij helemaal jezelf mag zijn. Jouw spirituele en persoonlijke groei en jouw zelfrealisatie staan voorop.

Hier kun je je verbinden met jezelf en met gelijkgestemden tijdens je verblijf. Een veilige haven voor iedereen die zich met bewustzijnsontwikkeling bezighoudt.

Waar en wanneer zijn de Retraites

Wil jij een retraite volgen? Of je nu onze stilteretraite, transformatieretraite, een yogaretraite of een door externe leraren georganiseerde retraite wilt volgen, je bent van harte welkom!

transformatief coachen