Testimonials

Michael Pilarczyk photo

Michael Pilarczyk

Mindset & Mindfulness Coach

Hij is een meester. Hij weet zoveel en dat die kennis en wijsheid ook bijzonder goed en toegankelijk uitleggen. Hij is een goede vriend, een prachtig mooi mens en ik vind hem een gerespecteerd schrijver en leraar. De waarde die Robert kan toevoegen aan je leven is onbeschrijfelijk. Dat kun je alleen ontdekken door het zelf te ondergaan. Terra Nova is daarvoor dé plek om hem te ontmoeten. Hij is een brenger van licht en bewustzijn voor vele mensen op deze planeet in dit leven. Namasté

Ariëtte Love Loeffen photo

Ariëtte Love Loeffen

HeartSoulutions

“Robert, Een man met een Missie. En die draagt hij uit! Middels zijn inspirerende veelzijdigheid. Alles wat hem werkelijk past grijpt hij aan om de aandacht richten op dat waar Liefde en Licht naartoe mag – moet – stromen.. Robert, Een bevlogen multitasker. Charismatisch, genereus.
Wat mij diep raakt is de moeiteloze samenwerking binnen co-Creaties die wij diverse malen spontaan faciliteerden, alsof we nooit anders gedaan hebben. En mocht jij die dit leest zijn documentaire ‘More than a pipeline’ nog niet gezien hebben… Een absolute aanrader. Robert, Een man met een Groot Hart. Een man naar mijn Hart. ”

Bram Bakker photo

Bram Bakker

Psychiater, schrijver en columnist

"Robert is een ervaringsdeskundige van het goede soort: eerst heeft hij het zelf allemaal moeten ervaren, maar vervolgens heeft hij besloten zijn verkregen inzichten niet alleen voor zichzelf te houden, maar ze te delen met ons, de rustelozen..."

Dingeman Boot photo

Dingeman Boot

Yoga- meditatieleraar

"Robert was manager in het bedrijfsleven maar liep - mede door een scheiding - vast. Dat was voor hem het moment zijn heil te zoeken in de spiritualiteit en hij zich aanmeldde voor de cursus yoga- meditatie in mijn centrum. Hij bleek een vlotte leerling te zijn. Mooi hoe hij zich verder ontwikkelde door het volgen van retraites en andere opleidingen. Ik bewonder hem hoe hij nu door zijn instelling, aanleg, ontwikkeling en organisatietalent zo veel mensen weet te begeleiden in hun bewustwordings- en transformatieproces."

Marieke van Meijeren photo

Marieke van Meijeren

Oprichtster Bewustzijnschool

"Niemand ken ik die met zoveel -dedication- zichzelf beschikbaar stelt voor het grotere geheel. Voor kleine en grote gebeurtenissen. Hij werkt met nauwkeurigheid, zorgvuldigheid en met ogen zonder de ogen. Hij is een voeler en een voorloper in deze 'tijd' van deze ruimte waarin wij leven. Hij neemt de stappen, gaat de berg op en laat vervolgens de berg zien. Zijn woord is Goud. Zijn handen en hart ook.

Heb de liefde om deze unieke liefde te ervaren in jouw leven."

Sri Annatta photo

Sri Annatta

Yogi, Meditation master, Mystic, healer, health adviser and Dhamma teacher

"Ik ken Robert als een lieve, zachte en intelligente vriend. Zoals altijd zoek ik de overeenkomsten en niet de verschillen en beiden pakken we het beste uit Oost en West. Dat wat echt werkt. Zonder dogma's en met als inzet onze dienstbaarheid om van deze (en andere werelden) een betere, lichtere plek van liefde te maken. Zoals zijn biografie al aangeeft heeft hij uit diverse stromingen het mooiste en beste gehaald. Zelf niet vast in één religie of stroming. Maar met het diepe besef dat alle rivieren in de zee uitmonden.

In MĚTTA"

Dr. Altazar Rossiter phD photo

Dr. Altazar Rossiter phD

Energiewerker, coach en wijsheid leraar

"Robert has great insight into the potential of human beings individually and collectively. This maybe one of his greatest gifts – he has many. It enables him to support people to recognise their value to the world and embrace their potential. It’s been a blessing to me that he’s seen that in me so that we’ve shared a growth path that’s brought us together as “transformationist” brothers."

Geert Kimpen photo

Geert Kimpen

Auteur

"Een licht-tovenaar zou ik hem noemen. Zowel een wijze, oude ziel, in een jong, veerkrachtig lijf, als ontwapenend eerlijk over zijn eigen tekortkomingen. Een strijder voor de goede zaak met een pen, sneller dan het licht. Wij zijn blij, trots en verheugd dat we zijn eerste roman mogen uitgeven. Het boek waarin hij van uit het diepste van zijn ziel zijn verhaal vertelt. Dames en heren: Robert Bridgeman!"

Marleen van den Hout photo

Marleen van den Hout

Ademcoach

"Robert concretiseert spiritualiteit. Hij laat je zien, horen, voelen en ervaren dat je meer bent dan je denkt dat je bent. En dat er meer kan dan je denkt. Zeker als je jouw oude patronen van binnenuit opruimt. En daar helpt hij je bij. Hij weet je naar je essentie te leiden, met alle mooie gevolgen van dien. Van meer geluk in het leven, succes in het werk tot gezondheid in lichaam en geest. Bij een lezing, event, training, retraite of wat dan ook met Robert, voel je een nieuwe waarheid in jezelf wakker worden. Er komt hoop, liefde en verbinding. Een ontmoeting met Robert maakt indruk."

Jan Bommerez photo

Jan Bommerez

Auteur

"Robert is een zielemaatje voor mij. Hij is net als ik al jaren bezig met persoonlijke transformatie i.e. het proactief bevrijden van potentieel in plaats van reactief te vechten met problemen. Ik herken in Robert een wijsheid die alleen komt als je zelf veel hebt meegemaakt. Er zijn dingen die je nooit uit een boek kunt leren. Pijnlijke ervaringen zijn vaak de deur naar de diepte in onszelf. Dat is hoe je echt een gids kunt worden. Het is ook waarom de methodes die Robert onderwijst werken. Ze zijn uitgetest in de praktijk. Van harte aanbevolen! Jan Bommerez, auteur van 'Kun je een rups leren vliegen?" 

Roy Martina photo

Roy Martina

HOLISTISCH ARTS

"In mijn lang leven als onderzoeker, avonturier en teacher van personen die zich willen ontwikkelen en groeien naar de beste versie van hunzelf. Op mijn pad kom ik andere teachers tegen die ik respecteer maar die niet echt zich onderscheiden van de andere teachers en af en toe kom ik iemand tegen waarvan ik diep onder de indruk ben en waar ik graag van wil leren en hen beter wil leren kennen. Robert Bridgeman is een van die teachers waar ik zo’n klik meevoel en graag meewerk en vriendschap mee wil om elkaar te ondersteunen op onze paden die vol interessante uitdagingen zijn.
Hij is een teacher met vele talenten en iemand waarvan je heel veel kan leren!"