Mediakit Robert Bridgeman

Op deze pagina vind je de biografie, afbeeldingen en video’s van Robert. Via de button zijn deze in hoge resolutie te downloaden. 

Heb je andere informatie van of over Robert nodig neem dan contact op met Daisy via daisy@bridgeman.nl.

Biografie Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is auteur, Transformatiecoach, Columnist, Coachopleider en Co-founder van de Bridgeman Academy.

Hij onderzoekt sinds 2008 traditionele mystieke stromingen. Niet alleen vanuit boeken en kennis, maar ook door zich in de tradities en methoden onder te dompelen. Robert leefde twee jaar in Azië, waar hij zich verdiepte in de vele takken van het Boeddhisme.

Hij mediteerde bij meditatie meesters in kloosters en centra in India, Vietnam, Nepal en Thailand. En leerde bij indianenvolkeren uit Noord-Amerika. Dertien jaar was hij in de leer bij verschillende sjamanen, mediums en healers. Anderhalf jaar studeerde hij bij een energiegenezer in Thailand en 13 jaar bij diverse leraren zoals zijn Kabbalah leraar Koos Ris, zijn Boeddhistisch meditatieleraar Dingeman Boot en bij de Engelse Transformatie leraar Altazar Rossiter. Hij specialiseerde zich bovendien in EFT, regressie en reïncarnatie therapie, trance, ademtechnieken, meditatie en talloze andere moderne transformatiemethoden. Daarnaast verdiepte hij zich in de Advaita Vedanta (non-dualisme), sjamanisme, Tibetaans Boeddhisme, de Gnosis en talloze andere stromingen.

Robert combineert deze duizenden jaren oude tradities met moderne wetenschap en directe informatie uit de Bron. Altijd met beide benen op de grond.

Hij studeerde een jaar in San Francisco bij een joint venture van Google en Stanford University waar hij de meest moderne hersenwetenschap onderzocht en volgde colleges bij diverse bekende wetenschappers. Ook verdiepte hij zich in kwantumfysica.

Na een jaar bij Iceman Wim Hof in de leer geweest te zijn, stond hij met de Iceman op de Kilimanjaro in Tanzania, gekleed in slechts een korte broek bij -20 graden Celsius. Robert is regressie- en reïncarnatietherapeut en energiegenezer. Inmiddels leidde Robert 400 Transformatie Coaches op in zijn Bridgeman Methode vanuit de Bridgeman Academy. Ook zijn via deze onderneming meer dan 150 meditatietrainers opgeleid.

Robert heeft vele transformatieretraites gegeven vanuit het transformatiecentrum TERRA NOVA CENTER aan de voet van de (Zuid-) Franse Pyreneeën, midden in het mystieke Katharenland. Daar woonde hij 5 jaar met zijn vrouw Monique, zijn drie zoons Ché Zen, Luca en Rafa en het team. Hij is dol op hiken in de bergen, kruipen in de grotten, schrijven, zijn gezin, hun hond Nova, buiten leven, yoga, mediteren, documentaires maken, contact met buitenaardse beschavingen, compleet denken, het onderzoeken van de geschiedenis van de mensheid, innerlijke alchemie, de shift naar de 5e dimensie, ceremonies, reizen, vogels kijken, sport, zelfverdediging, fysieke uitdagingen en boogschieten.

Vanuit Robert’s stichting Bridgeman Foundation worden hands on projecten georganiseerd die bijdragen aan een wereld in harmonie. Robert is een multi- TEDX spreker en sprak en trainde wereldwijd bij organisaties als Google, KLM, SAP, PepsiCo, RTL, NOS, ING Bank, Rabobank en Engie. Hij publiceerde zes non-fictie boeken over spirituele ontwikkeling en een eerste roman 2044: Het mysterie van de vijfde dimensie. Ook maakte hij drie internet documentaires die zijn missie ondersteunen.

Meditatie Biografie Robert Bridgeman

Robert Bridgeman is een van die mensen die meditatie bij de bron onderzocht. Hij leefde bijna twee jaar in Azië en mediteerde in meditatiecentra in Vietnam, India, Thailand en Nepal. Onder andere in de centra van OSHO, Sayadaw U Pandita en vele Boeddhistische meesters. Hij volgde de teacher- training bij een meditatie & neurowetenschap- joint venture van Google en Stanford University in San Francisco en beklom met Iceman Wim Hof in korte broek bij -20 graden de Kilimanjaro in Tanzania. Robert leerde energiewerk bij sjamanen, energiegenezers en meesters over de hele wereld en weet meditatie, ademhalingstechnieken en transformatiemethoden op magnifieke wijze te combineren om jou diepe ervaringen te geven die je in jouw leven op allerlei manieren kunt toepassen.

Hij is drievoudig TEDX-spreker en gaf meditatie les binnen organisaties als KLM, Pepsico, RTL Nederland en vele anderen. Lesgeven deed hij in landen als Singapore, Vietnam, Ierland en India. Hij publiceerde zeven boeken en vier online documentaires over bewustwording en richtte Bridgeman Academy op, een organisatie gespecialiseerd in transformatie. Robert woont in het retreat center Terra Nova tegen de Zuid-Franse Pyreneeën gebergte aan met zijn vrouw en drie zoons.

Gepubliceerde boeken

Start vandaag met lichter levenAnkh Hermes 2014

Start vandaag met mediteren, Ankh Hermes 2015

Start vandaag met ademen, Ankh Hermes 2017

Rust!
Uitgeverij Lucht 2018

Stoppen met vlees, Nieuw Amsterdam 2018

De essentie van transformatief coachen, Uitgeverij Oorsprong 2018

2044, London Books 2021

Trauma, je bent gek als je het niet hebt! Uitgeverij London Books 2023

De Laatste Kathaar, Uitgeverij London Books 2024

Internet documentaires

More than a pipeline 2016 |  www.morethanapipeline.com

Ademhaling als medicijn 2018 | https://bridgeman.nl/ademhaling-als-medicijn/

Stoppen met vlees eind 2020 |  www.stoppenmetvlees.nl

 

Via de onderstaande knop kan je de foto’s van Robert downloaden, er zijn meer foto’s beschikbaar eventueel. Mocht je dit willen dan mag je contact opnemen met Daisy via daisy@bridgeman.nl. De foto’s zijn gemaakt door de zeer talentvolle fotografe Wendy Boon | https://www.wendyboonfotografie.nl/

Download hieronder video's van Robert