Bekijk hier het complete aanbod van Robert​

Boeken

Robert heeft zes non-fictie boeken over spirituele ontwikkeling gepubliceerd en binnenkort verschijnt zijn eerste Roman 2044.  

Online trainingen

Robert ontwikkelde deze onlinetrainingen om je de mogelijkheid te geven laagdrempelig stap voor stap je spirituele proces te doorlopen. Door een uitgebalanceerde combinatie van theorie, ervaringen en oefeningen leer je niet alleen mentaal, maar ook fysiek, emotioneel en spiritueel. De trainingen worden via Bridgeman aangeboden.

Opleidingen

Zoek je als lichtwerker mogelijkheden je te verdiepen en te specialiseren in transformatie en healing? Bridgeman Lichtwerkers Academie werd in 2012 opgericht om je hierbij te ondersteunen. De academie biedt verschillende opleidingen, zoals de Transformatie coach opleiding.

Retraites

Waar loop je tegen aan? Sabotage mechanismen? Niet weten wat je wilt in het leven? Oude pijn? Of wil je jezelf graag beter leren kennen en verder de diepte in? Nu is er de mogelijkheid een week lang flink aan jezelf te werken in Robert’s eigen huis. Op Terra Nova is de collectieve trilling sky high.

Aanbod Robert Bridgeman