Bekijk hier alle E-books van Robert

De E-books ontvang je via Bridgeman.nl

3 Tips voor een zuivere woonruimte

Heb jij ook dat het niet overal in je huis even fijn voelt? Dat je in bepaalde ruimtes liever niet komt? Dat je voelt dat je moe wordt van de energie in huis? Dat heeft te maken met de energetische trillingen in je woning. Alles is trilling, dus ook emoties, gedachten, zorgen en spijt. We denken vaak dat die zich in ons afspelen, maar dat is slechts een deel van de werkelijkheid. Emoties als boosheid en verdriet, energieën als negatieve gedachten en overtuigingen, gevoelens als zorgen en piekeren hebben een direct effect op je omgeving. Als je ze veel hebt, ga je een zware energie voelen daar waar je het meest bent; thuis en op je werk.

Deze energie is vaak duister. Als je emoties uit, mag het besef er zijn dat deze niet zomaar zijn verdwenen. Ze zijn niet weg, ze zijn alleen verplaatst. Emoties, blokkades, trauma’s, gedachten, pijn- of woedestukken, persoonlijkheids- delen en entiteiten zijn ‘energetische dingen’. Zo kan het heel goed zijn dat jij deze energieën, wanneer ze door anderen geuit worden, zelf overneemt. Meestal wordt het zicht- baar doordat de lucht als het ware ‘dikker’ wordt. Gevoelens van moeheid, onrust en weerstand kunnen ontstaan en ook de neiging om de ruimte te willen verlaten. Het goed schoonmaken op energetisch vlak is dus essentieel voor een fijne leefomgeving.

Doorbreek je blokkades

Misschien vraag jij je wel eens af waarom je niet gelukkig bent terwijl je alles hebt wat je hartje begeert. Of je vraagt je af waarom je steeds weer dezelfde fouten maakt: waarom jij je in bepaalde situaties steeds weer zo gedraagt dat je in de problemen komt. Waarom je je diep vanbinnen leeg voelt.

Hoe je je leven ook hebt ingericht, er is altijd wel iets wat je graag anders zou zien. Er klopt iets niet, maar wat? Je probeert het goed te doen en zoekt naar antwoorden. Misschien in zelfhulpboeken, in cursussen die je volgt of in workshops die je bezoekt.

Je bent op zoek naar jezelf, maar wat je ook doet, je lijkt niet tot de kern te komen. Eigenlijk is dat heel logisch als je beseft hoeveel je in de loop van jouw leven vanuit angst bent gaan doen. Ieder mens heeft twee basisangsten:
1. De angst om niet geliefd te zijn.
2. De angst niet goed genoeg te zijn.

In dit e-book gaat Robert wat verder in op het ‘doorbreken van je blokkades’

De essentie van Transformatief Coachen (Inkijkexemplaar)

Lees hier het eerste hoofdstuk van het boek ‘De Essentie van transformatief coachen’.

Ben je geïnteresseerd om jezelf te ontwikkelen als coach? Wil je de essentie van transformatief coachen doorgronden?

Transformatief coachen gaat om zelfontwikkeling in de breedte. De hele mens wordt holistisch benaderd en er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Deze vorm van coaching is de laatste jaren in Nederland aan het opkomen.

3 Tips voor een energetische zuivere praktijkruimte

Voor veel coaches, therapeuten en psychologen is het reinigen van de werkruimte dagelijkse kost. Echter, nog niet alle professionals zijn zich bewust van de noodzaak hiervan.

Met name tijdens de sessies waarbij veel negatieve emoties, blokkades en pijnstukken worden losgelaten, komt energie vrij. Deze energie is vaak duister. Als er stukken worden losgelaten, mag het besef er zijn dat deze niet zomaar zijn verdwenen. Emoties, blokkades, trauma’s, gedachten,
pijn- of woedestukken, persoonlijkheidsdelen en entiteiten zijn ‘dingen’. Ieder mens heeft dit soort pijnstukken. Losgekomen energie en entiteiten verbinden zich hieraan.

Als deze uit een persoon worden verwijderd, betekent dit dat ze van locatie veranderen. Ze zijn niet weg, ze zijn  alleen verplaatst! Neem bijvoorbeeld de methoden EFT, Touch of Matrix en Sedona Method. Zij zijn uitgelezen voor boven- genoemde stukken en zij staan erom bekend dat ze veel ‘vuile energie’ genereren. Er ontstaan risico’s wanneer de vrijgekomen energie niet wordt getransformeerd. Zo kan het zijn dat de professional deze energie zelf overneemt.
Of collega’s, huisgenoten of buren worden ermee belast. Wat ook veel gebeurd, is dat de volgende cliënt de stukken van de vorige cliënt overneemt. Bovendien geeft negatieve energie een ruimte vaak een zwaar gevoel. Meestal is het zichtbaar doordat de lucht als het ware ‘dikker’ wordt. Gevoelens van moeheid, onrust en weerstand kunnen ontstaan en ook de neiging om de ruimte te willen verlaten. Het goed schoonmaken op energetisch vlak is dus essentieel voor een goede praktijkvoering!

Het is nog niet te laat

Steeds meer mensen weten Bridgeman en mij als leraar te vinden. We krijgen steeds meer vragen over waarom we doen wat we doen. Dat we mensen helpen om zichzelf te optimaliseren en bewuster te leven, is duidelijk. Dat we daarvoor allerlei cursussen en opleidingen hebben ontwikkeld ook. Je ziet ons actief aan het werk met en voor parti- culieren en binnen organisaties. Tegelijkertijd komen er ook documentaires van ons uit over allerlei onderwerpen. En we organiseren bijvoorbeeld ook jongerenreizen naar Italië.

Waar is Robert Bridgeman mee bezig? Waarom doet hij samen met zijn team zoveel verschillende dingen? Waar is de focus?

30 Dilemma's van dertigers

Dit e-book is geschreven in samenwerking met Kyra Joosen,  Kyra was een dolende dertiger en had veel vragen en wist niet wat ze wilde. Nu heeft Kyra alles op een rijtje en is ze een succesvol coach.

Het is een superleuk traject geweest waarbij Kyra mij als dertiger heel veel vragen heeft gesteld. En die antwoorden deel ik met jou! Waarom? Nou, de dertiger van nu heeft het niet altijd makkelijk. De  kans is groot dat je nadenkt over dingen als:

  • Wat voor relatie wil ik?
  • Wel of geen kinderen?
  • Wel of niet op wereldreis?
  • Vrijwilligerswerk misschien?
  • Wat is mijn betekenis?
  • Waarom ben ik op aarde?
  • Wat is het grotere doel in dit leven?

Kortom, het leven van de moderne dertiger zit vol dilemma’s, keuzes en twijfels. Al die mogelijkheden brengen stress met zich mee. Een zo-nu-en-dan-de-kop-opstekend schuldgevoel (ik heb alles, waarom ben ik dan niet 100 procent gelukkig?) en die constante vraag: ‘is dit het nou?’

Ik heb 30 vragen van dertigers hierover beantwoord in dit e-book. Tips & trucs gegeven vanuit mijn eigen ervaringen en inzichten. Kennis die ik verzamelde door de talloze methoden en technieken die ik de afgelopen jaren heb onderzocht.

Ben jij bijna 30 of ben je daar net (of ver) voorbij? Dan weet ik zeker dat ook jij je voordeel gaat doen met dit e-book! Want dilemma’s zijn tenslotte van alle leeftijden en generaties ?

Leef alsof het de derde week van je vakantie is

13 strategieën om ervoor te zorgen dat je vaker leeft alsof het de derde week van je vakantie is.

Denk eens aan je laatste vakantie(s), de eerste week zit je nog vol met alles wat er gebeurd is in werk en privé, de tweede week begin je bij te komen en de derde week kom je in een heerlijke ontspanning.

Je leeft helemaal in het moment, kunt genieten van simpelweg zitten en een boek lezen en dingen die je normaal raken kunnen je niet veel meer schelen. Je wordt een ontspannen, oordeelvrij en aardig individu dat intens van het leven geniet. De enige angst die je kent is de angst straks weer naar huis te moeten en weer aan het werk te gaan. Herkenbaar? In dit gratis e-book 13 strategieën om ervoor te zorgen dat je vaker leeft alsof het de derde week van je vakantie is!